Pinkit smoothiekulhot – Love Boats

Smoothie voi olla supernopea aamupala, mutta siitä saa taiottua myös mieltä ilahduttavia kauniita kulhollisia, jos on aikaa näpräillä. Näillä sydämin koristelluilla pinkeillä herkuilla kelpaisi vaikka herättää oma rakas viikonloppuaamuun vai mitä? Sain inspiraation näihin kulhoihin, kun mieleeni pälkähti yhtenä päivänä vanha hittisarja Lemmenlaiva 😉

Smoothiekulhot ovat olleet varsinainen somehitti – Instagramista löytyy todella suosittuja tilejä, jotka julkaisevat pelkästään smoothiekulhoja. Smoothietaide on kaunista katsottavaa ja jo sellaisenaan hyvän mielen lähde! Tärkeintä itselle on kuitenkin maku. Alla ohje herkulliseen vadelma-pitaija smoothieen 💗.


Vadelma-pitaija smoothie

1 iso kypsä banaani

2dl pakastevadelmia

200g appelsiinirahkaa tai ’Tropical’ soijajogurttia

1 pitaija

2 appelsiinin mehu puristettuna (n.2,5 dl)

Ripaus vaniljasokeria

(Koristeluun esim. mysliä, vadelmia, minttua)

Viilennä halutessasi appelsiinit ja pitaija jääkaapissa (pari tuntia riittää). Jos haluat koristeeksi pitaijakuvioita, puolita hedelmä pitkittäin ja kaavi hedelmäliha leikkuulaudalle mahdollisimman yhtenäisenä. Leikkaa ensin hedelmästä pari viipaletta ja ota niistä muotilla kuvioita. Laita sitten loput hedelmälihat korkeaan astiaan tai blenderiin. Lisää sinne muut ainekset, banaani muutamaan osaan paloiteltuna. Sekoita sauvasekoittimella / blenderillä sileäksi. Lisää tarvittaessa vähän appelsiinimehua, jos haluat ohuemman smoothien. Juo sellaisenaan tai koristele smoothie kulhoon tai pitaijan kuoriin.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.